Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Издателство „Сиела” расте и търси нов отговорен редактор!

09 Януари 2020 | 12:02

Издателство „Сиела” расте и търси нов отговорен редактор!

Работата е разнообразна, разнолика и често много натоварена. Задълженията няма как да бъдат описани накратко, но затова пък са много. Ето някои от тях: 

отговорният редактор преди всичко трябва да ОБИЧА книгите, да има широкообхватен литературен диапазон, да умее да селектира заглавия от български и чужди автори, да може да прави финансова и пазарна обосновка и защитава предложенията си на редакторски съвети, да общува тясно с писатели, преводачи, редактори, коректори, художници, дизайнери, страньори и книжари, да мисли и прилага рекламни стратегии, да умее да се изразява отлично (писмено), на практика – да е готов на всичко, свързано с книгите.

Търсим активни, мотивирани и грамотни хора, които не просто обичат да четат много (което е задължително), но и да умеят да работят в екип, да са внимателни към текстове и хора, да имат око за детайла, но и широк хоризонт, а също и да вярват, че могат да допринесат у нас да излизат още по-добри книги. До края на месец януари може да изпратите на rosica.markova@ciela.com Ваши:

А) CV

Б) Мотивационно писмо, в което да споделите защо смятате, че сте подходящи за тази длъжност. Опитът в областта на книгоиздаването и/или книготърговията ще се счита за предимство. Няма ограничение в обема, защото не признаваме изкуствено създадени лимити. J

 Стани един от нас!  Заедно издаваме повече!

 Внимание! Отговор ще получат само хора, които ще бъдат поканени на интервю в издателството!



Събития

пвсчпсн
  12345
6789101112
13
14
1516171819
20212223242526
2728293031  

» Най-продавани