Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Премиера на „Просто Спас 2. Без филтър” от Стен Дамянов

17 Септември 2019 | 12:35

На пазара вече може да откриете „Просто Спас 2. Без филтър” от Стен Дамянов – второто хартиено издание, посветено на любимия заек на нацията и което ще ви накара да си признаете всичко.

Защото както самият Стен Дамянов отбеляза по време на специалното събитие, посветено на комикса по време на Aniventure Comic Con на 15 септември: Медиите ни лъжат, политиците ни лъжат, ние самите живеем в лъжа, време е нещо да се промени.”

Малко след 15:00 ч. Делян Момчилов, авторът на „Ние сме животните” и „Българите! Забравените постижения”, призова пред над 200 души клепоух заек и създател, за да извади на показ най-тъмните им тайни.

В „Просто Спас 2. Без филтър” на прицел попадат коучове, вегани, хипстъри, управници, познати политически решения и други и, разбира се, блестящата с интелектуалната си недостатъчност дъщеря на Спас –  Гергана.

„Просто Спас 2. Без филтър” е още по-забавно издание, което впечатлява с неподправения хумор, тънка ирония и добре изградени (познати) персонажи.

Белият заек мрази лъжите. Но всички около него обичат да го лъжат и това го вбесява неистово! Само че сега опасен вирус наближава града. Вирус, който принуждава хората да казват истината. Какво може да е по-ужасяващо…

А точно по това време предприемчивият домоуправител Пешо е стоварил до жилищните блокове огромна купчина боклук. Готов на всичко, за да успокои вбесените си съседи, той привлича на своя страна доверчивия кум на Спас – Страхил. Работата е почти уредена, когато тяхната част от града се оказва заразена и надлежно изолирана с висока стена.

A правилата вече са различни. Жертвите на вируса взимат мерки, за да опазят тайните си. Но Спас има намерение да се възползва от ситуацията докрай и да накара всички да признаят… ами… всичко!

Внимавайте: Задава се революция! И само Спас може да спаси… себе си. Добре де, и всички останали – по изключение.

               


Събития

пвсчпсн
  12345
6789101112
1314
15
16171819
20212223242526
2728293031  

» Най-продавани